Frukost på fröken brogrens

Denna vecka börjar med en frukost på fröken Brogrens med Hanna, Alfred, Maria, Oscar och Karin. Perfekt start på veckan. Därefter ska bokföringen göras samt seminarium på universitetet.


Den mest oregelbundna bloggaren, det är jag!

Jaha nu har två veckor sprungit iväg sen jag bloggade sist. Hur kunde det bli så?

Jag har iaf börjat på universitetet. Studerar kultur, turism och regionalutveckling på 100 procent. Försöker blir lite mer beläst. Ne det gör jag kanske inte utan snarare att det är kul och träffa nya människor och samtidigt få lära sig ngt. Så istället för att läsa ngt inom ekonomi eller juridik som jag läst förut en sisodär sex år så läser jag nu ett mer flumämne.

Igår var vi på exkursion till Stripa gruva samt pershyttan. Fick titta på de gamla gruvorna och lära oss lite bergslagshistoria. Jag trodde inte det skulle vara så kul som det faktiskt var/är. Vi har ju en helt fantastisk kultur bara runt knuten. Ska absolut ta med mej barnen ngn dag till pershyttan. Det skulle de nog gilla.

Jag har även min syster hemma i några veckor nu så vi har styrt upp lite med min bokföring samt att vi ska skapa rutiner och lite mer ordning på alla papper m.m jag är nog lite mer kreativ än ordningsam.

Dagens lunch åt jag med hela stora familjen inkluderat mor, far, syster, svåger och gudson på naturens hus.
Mina knottar vid vattnet.


Dop

Jaha när barnen inte är här och väcker mej på morgonen kan jag ändå inte sova. Lika bra att gå upp och starta dagen. Jag har ju lite bestyr som ska fixas innan dopet idag. Och eftersom vi ska åka vid halv tolv ungefär så kanske det är dumt att ligga och dra sig till halv elva.
Bäst att sätta fart!
Kläder ska strykas
Ta med kläder till barnen.
Handla bröd hos bagaren
Städa två uthyrningsrum (vet ej när de ska checka in :-/ )
Checka ut gäster
Och framför allt äta frukost och läsa tidningen i lugn och ro!

Just det Gaga var så himla bra. För mej för hon lätt fem plus. Sjukt proffsig och så bra show med dansare, mellansnack och framför allt kontakt med publiken och sina fans. Hon växte verkligen i mina ögon.


RSS 2.0