Ny mugg favorit mugg

Idag har jag uträttat ärenden på stan. Jag ställde in intervjun på fm så jag fick vila. Så Huvudvärken släppte strax innan lunch. då promenerade jag upp på stan med Hanna och Alfred. Vi åt god lunch på Ingeborgs därefter promenerade vi till våra små. Där hittade jag helt underbara tavlor och muggar. Muggar med sugrör som sitter fast och fungerar som fot på glaset. Ludde och Edith blev överlyckliga när jag kom till dagis och hade med mej dem, jag hann inte hem emellan för efter mina ärende på banken så mötte vi upp med Sara och Arvid, Anna och Nora. En kaffe på vasa hann vi med :-)

Efter dagis gick vi till parken och lekte. Eftersom jag gick upp på stan hade jag varken bil, cykel eller vagn med mig till dagis och att gå hem i ett sträck för barnen är lite för långt, så parken blev ett lagom stopp. Vi lekte i ngn timme sen gick vi hem och badade i poolen, lagade mat och Hanna, Alfred och Johannes kom över. Efter att barnen lagt sig tittade vi på en Irene Huss film. Helt okej. Väldigt spännande. Nästan så mitt hjärta inte klarade av det :-/

Nu tittar vi på en jätte bra film som heter ngt hurricane. Baserad på en sann historia. Jag gillar sånna filmer :-)


Ludde släppte inte muggen på länge i parken.


Fullt ös med huvudvärk

Idag har jag irrat runt här hemma med en jobbig huvudvärk. Vet inte om det är rumble och wordfeud beroendet som gör mej alldeles trött i huvudet. Jag är inte van att använda min hjärna så mkt :-) kanske är träningsvärk. Kan man få det i hjärnan?

Jag har iaf haft ett gäng tjejer här som gjort ansiktsbehandlingar och kollat på produkter. Ett väldigt trevligt gäng.
Jag bjöd på lite tilltugg men jag kände mej så tung i huvudet att jag inte riktigt var på topp men jag hoppas att det inte märktes för mkt.

Nu på kvällen har jag och mannen tittat på project runway. Jag gillar verkligen det programmet.

Jag är oxå väldigt glad för senaste veckan har jag fått två så fina mail från tjejerna down under. Anna och Emmy helt oberoende av varandra. Tänk vad lite fint mail kan göra mej glad :-)

Imorn kommer en journalist och ska intervjua mej för tidningen företags magasinet. Det kommer jag nog avboka som det känns just nu. Huvudvärken tar kål på mej. Men vi får se förhoppningsvis mår jag bättre.

Lilla Svea har sällskapat med mej idag


Rumble perfekt vid fotbolls em

Tur att jag inte bryr mej så mkt om fotbolls em. Tänk så ledsen jag skulle vara nu då. Ungefär så som min man ser ut. Men inte då jag har tillbringat hela 90 min med rumble och wordfeud. Efter em kommer jag vara expert på spelen. Nu är jag väl inte speciellt bra men det ska det bli ändring på :-) och hinns det inte med under em så kommer ju alltid os sen ;-)


Så här glada var vi i fredags innan vi skulle till Emma och Tobbe.


Jag trodde aldrig jag skulle säga detta...

Men i lördags kväll så var mina föräldrar över. De hade passat barnen medan vi var i Uppsala så de kom in och lämnade dom och samtidigt tog med sig middag. Hur skönt var inte det :-) men iaf. Mina barn tycker det är kul att spela spel på iphonen. Jag har aldrig spelat ngt men jag såg hur min mor spelade klart ngt pusselspel efter att Ludde tröttnat då kom jag på att jag borde ladda ned wordfeud åt henne. Jag har aldrig spelat det och fattar inte grejen med det men jag tänkte att det säkert kunde vara nåt för henne. Men jag kunde inte lämna ifrån mej hennes mobil när jag började testa det lite. :-/ igår laddade jag ner det åt mej själv :-) nu är jag som alla andra var för sisodär ett år sedan drygt fast i wordfeud träsket det trodde jag aldrig jag skulle bli. Min man var inte allt för glad över min nyvunna hobby när jag tog med mig mobilen ner i sängen :-)

Men om ngn känner för en match med en rookie så heter jag alunander. Bring it!


Lunch i uppsala

Eftersom vi båda är lite trötta sen gårdagen då vi först var hos Emma och Tobbe och käkade god middag och sen satt utanför vårt hus i en timma och väntade på att krilles fest skulle trappas ner så sitter vi nu i Uppsalas saluhall och äter lunch innan vi far hemåt. En god toascanks biff med ugns grönsaker blev det. Mums!

Jag försökte få med en bild men det går inte att ladda upp just nu :-(


Uppsala

Imorse packade vi oss iväg redan vid kvart i åtta för att åka till Uppsala. Vi är och grattar Hasse som är utexaminerad psykolog. Det är bara jag och Göran som åkte. Barnen lämnade vi igår på eftermiddagen till mina föräldrar, eftersom vi skulle åka tidigt och jag tror inte att barnen skulle uppskatta en dag som denna. Bättre de leker hemma hos sin mormor och morfar som de älskar.


Studentfirande

Detta inlägg trodde jag kom upp vid 12.45 :-/ det gjorde det uppenbarligen inte!

Idag hämtade jag barnen tidigt på dagis så vi kunde titta på studenterna tillsammans. Ludde tog med sig sin cykel. Kanske inte det smartaste för det blir lite trångt men snart ska vi upp på stan för att titta på kortegen. Många lastbilar och traktorer att titta på. Kanske en och en annan glass kan slinka ner under tiden :-)


Bebisbesök

Idag har bebisligan varit här på besök och fortfarande är. Tre små från en månad upp till nio. Alfred, Arvid och Nora. Deras mammor var självklart med tror att det hade blivit lite mkt för mej annars :-/
Vi har ätit soppa och jordgubbar och snackat en hel del strunt, det är vi bra på :-)
Snart ska jag hämta mina två söta.

Anna och Nora, Hanna och Alfred.


Men åh hur klantig får jag bli

Jahopp egentligen skulle vi vara hos tandläkarn nu med Edith. Men eftersom min förundersökning när jag ska någonstans brukar vara minimal. Så frågade jag min man imorse var karla folktandvården låg. Att det inte fanns ngt som hette så visste jag inte. Uppenbarligen inte min man heller. Utan han beskrev vägen till karla vårdcentral. Så dit åkte jag och kunde inte hitta tandläkarn. Jag kunde ha letat länge för den finns inte. Jag skulle till hertig karls folktandvård. Låter ju som om de ska ligga på samma ställe ju :-/ de borde byta namn på det stället så man vet vart det är. Hertig karls my ass!

Så så här glada är vi i bilen på väg till dagis. Säkerligen lite fattigare då vi åker på en straffavgift men sånt är livet för den virrige ibland!


Korvgrillning i solnedgången

Efter några timmar i parken med barnen har vi nu grillat korv. Vi gick direkt till affärn från parken och handlade på luddes begäran. Han ville grilla korv. Edith ville dock sova när vi kom hem från affären så hon missade korvgrillningen. Men vi andra har suttit inne på gården i solen och njutit av extra starka kabanosser. Gott :-) !

Vi äter inte glödlampor utan jag skulle byta en hos en gäst och sen hamnade den gamla lampan framför Ludde.


Badpremiär

Hela familjen badar utom jag :-)


Nej jag har inte tröttnat

Min uppdatering på bloggen har varit usel de senaste veckorna och nu senaste dagarna extremt dålig. Jag har helt enkelt inte tagit mej tid till att skriva ngt sen har jag suttit framför datorn hela dagarna med att göra den nya webbutiken vilket gjort att jag inte orkat ens ta upp mobilen och bloggar från den. Det ska bli skärpning. Jag vet att ni är några som följer mig och undrar vad jag gör när jag inte bloggar, vad som hänt eller mer nyfikenhet vill veta vad jag gör. Så för er ska jag göra en snabbresume av dagarna

Lördagen spenderade vi med Anna från Karlstad. Vi åt god mat, lekte med lera, ritade, hyrde film och snackade en hel massa skit :-) Hanna och Johannes med lilla Alfred var oxå över och fikade. Anna stannade över natten så på söndagen åkte hon, jag och Ludde till parken vid stjärnhusen och lekte. Därefter åkte jag och ludde och handlade kläder och mat. Mysigt att bara vara med honom en stund. Efter lunch gick Göran jag och barnen till parken och lekte med Uffe, stina, Lisa och Olle.
Väl hemma sen så kom barnens farmor över och fikade.
I måndags var Hanna och Alfred här. Vi började med webbutiken. Vilket vi trodde skulle gå relativt fort. Men oj vad problem man kan stöta på. Webbkoder är verkligen en djungel. Vi satt hela dagen. Sen hämtade jag barnen åkte till deras farmor som inte var hemma. Så då for vi till svampen istället och lekte vid parken där. Gick på en visning av ett radhus inte till oss då men till några vänner. Därefter åkte vi och handlade mat för att mysa på kvällen.

Igår satt jag hos Hanna hela dagen med webbutiken och försökte komma ngn vart. Men det går segt men framåt ändå. Kommer bli så fint!
På eftermiddagen hämtade jag barnen och gick till parken. Hanna och Alfred följde med, sen mötte vi upp med Johannes och åkte hem till oss för att snacka lite strunt.
Hemma sen gjorde mannen indiskmat. Mums!!!

Idag har vi nästan bara hunnit med frukost. Mannen och Edith vilade en stund då passade jag på att ta lite bokningar och fakturera jag städade även tvätteriet som är uthyrt idag. Resten städar jag imorn.

Nu ska vi göra oss klara för att gå till parken och leka med barnen. Jag ska bara duscha först. Vi ska självklart :-) möta upp med Hanna, Johannes och Alfred.

Edith byter blöja på sin Maja medan Johannes byter på Alfred! Ludde inspekterar!


Kör inte på grusvägen....

...när det precis har regnat!

Måste nog spola av bilen innan mannen kommer hem :-/


Idag trotsar vi vädret

Usch vilket väder det är idag. Det blåser så mkt så det känns som minusgrader ute. Mina händer är alldeles blå. Vi har varit uppe i svampen och tittat på utsikten. Nu är vi i parken som ligger nedanför. Barnen tycker det är kul. Jag längtar bara hem! 2 juni? Skojar ngn eller? Inte kul isf!
Jag vill hem och titta på en film o mysa i soffan. Ska nog övertala familjen! Får se hur det går! :-/


Ännu en fredag i gamla byn

Vi är i Hallsberg även denna fredag. Jag hämtade barnen tidigare från dagis och åkte hem till min mor och far. Min mamma hade köpt filmen törnrosa som vi tittade på. Fast jag somnade på slutet så jag vet inte hur den slutade men en Disneyfilm slutar ju alltid lyckligt :-)

Nu kom vi precis in från en tur till hästhagen. Vi tog med oss knäckebröd och bjöd de fyra hästarna på Fredagsmys. Det var uppskattat iaf av långlugg den största hästen för han åt upp allt.

Mannen är på kickoff idag så vi kanske stannar här över natten. Jag vill ju se let's Dance finalen och barnen sommar ju innan den. Vi får se hur vi gör.

Trevlig fredag på er!

Min far med barnen på väg till hästhagen.


Jag hatar den här bron...

.. Fast endast när jag har bråttom. Jag som bor bredvid den borde veta när den öppnas och stängs ändå tycks jag alltid stå här och ha bråttom när den öppnas. Och för att jävlas så där lite extra så börjar ljusen alltid blinka när jag kommer. Inte så där att båten är på väg under nej nej den står alltid kvar i Slussen. Dumma båt.

Älskar båten och bron hela dagen annars!


RSS 2.0