Imorn är det ingen vanlig dag för imorn...

Oj vad vi har stoppat och ätit idag. Jag gjorde en Skaldjursbuffé (typ) till min man. Havskräftor, hjärtmusslor och räkor. Jag gör inte om misstaget och köper ostron. Sist kunde vi inte öppna dem så vi hoppar det. Hanna och Johannes samt svärmor gjorde oss sällskap vid middagen. Eftersom det är min mans födelsedag så gotta vi i oss tårta efteråt och en dammsugare, mums. Men eländet tog inte slut där utan vi åt godis och tittade på en film sen easy A. Det var väldigt trevligt eftersom båda bonusar även gjorde oss sällskap.

Fram till nu har vi blåst ballonger och slagit in paket. Imorn fyller Ludde 4 år. Min stora kille. Han längtar så mkt.

Blogg vill inte ladda upp bilder det får bli imorn istället!


Inte lika tråkig dag

Wihoo idag är det min mans födelsedag. Det har vi firat genom att ge honom frukost på sängen. Sen fick han även lite löparkläder av oss och en kokbok. Jag hoppas han förstår vinken ;-)

Idag ska jag inte sitta med hemtentan hela dagen för jag ska lunch på stan så skönt. Har knappt varit ut huset de senaste tre dagarna.

Men nu ska jag skriva några sista rader innan jag drar.


Scrolla i vanliga boken

Hmm... Jag tror jag har suttit lite för länge med macen i knäet och skrivit o läst för nu när jag tog fram den vanliga pappersboken så försökte jag bläddra i boken med två fingrar strykandes över sidan. Så som man gör på touch plattan på datorn och i mobilen.

Kanske skulle lägga ner hemtentan i ngn timme.

Boken som man måste vända sida i ;-) oldfashion.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2370134/images/2012/pic_50866ef0ddf2b3545100012c.jpg" class="image">


Scrolla i vanliga boken

Hmm... Jag tror jag har suttit lite för länge med macen i knäet och skrivit o läst för nu när jag tog fram den vanliga pappersboken så försökte jag bläddra i boken med två fingrar strykandes över sidan. Så som man gör på touch plattan på datorn och i mobilen.

Kanske skulle lägga ner hemtentan i ngn timme.

Boken som man måste vända sida i ;-) oldfashion.


Förbannad på telenor

Hur dåliga kan telenor vara eller snarare hur har de mage att ifrågasätta om varför jag inte ringt tidigare. Vissa människor har faktiskt fullt upp och stirrar sig inte blinda på fakturor.
Så här ligger det till:
Äldsta bonus fick ny mobil i slutet av augusti. Hans gamla abonnemang skulle då stängas ned. Dvs de skulle skicka en slutfaktura. Men eftersom jag ordnade med det och det är min man som betalar den räkningen så har jag eller han inte tänkt ngt på det. Tills jag idag öppnade den sista fakturan som vi fått från telenor och såg att det är på det gamla abonnemanget och inte hans nya. Detta betyder att mannen betalde två räkningar förra månaden till telenor. Detta gjorde mej lite sur men jag ringde och var trevlig och frågade hur det kunde bli så att han inte stängde ned det abonnemanget och om vi kunde lösa det. Svaret jag fick var, om du undrar varför vi inte stängt av så undrar jag varför du väntat två månader med att ringa??? What???!!! Inte att han frågade nyfiket undrande utan spydigt. Som om jag ringer och ljuger om att det abonnanget inte ska finnas kvar. Hur dum får man bli??
Jag blev astvär och frågade hur han hade mage och ifrågasätta mej. Det var ju de som skulle stänga ned numret. Varför skulle jag behöva vakta den fakturan så dåliga borde de ju inte tycka att de själva är, eller?
Usch nu är jag riktigt sur och det brukat krävas endel. Kan ju vara så att jag sitter med en 15 hp hemtenta oxå som gör mej lite grinig. Har bara hunnit svara på en fråga idag (ska skriva 7 sidor per fråga ungefär) har tre frågor kvar :-( men men det ska väl gå det med.

Ner i datorn igen och skriv.


Enstöringar

Jaha gårdagen blev inte som vi tänkt.
När vi satt på Clarion så bestämde vi att vi skulle gå förbi harrys men på vägen hem så blev tanken på att sätta sig i soffan och mysa ;-) bara vi två alldeles för lockande. Så vi tog vägen genom Stadsparken hem istället. det känns bra att vi trivs bäst i varandras sällskap samtidigt som vi kanske inte borde vara enstöringar utan gå ut och socialisera lite ibland.

Så nu sitter vi här på java och äter frukost och är sociala. Perfekt början på dagen. Mannen är lite bakis sen igår men det är nog för vi somnade väldigt sent och vakande som vanligt tidigt imorse. Typiskt när barnen inte är hemma.

Idag är det två kalas då äldsta bonus och svärmor fyller år. Hurra till dem!

Bild från toa på Clarion. Tycker det ser kul ut att fota sig själv in public därav toa bilder.


Spontan utgång

Mannen och jag åkte med barnen till Hallsberg för att äta smörgåstårta med mim mor och far det resulterade i att Ludde och Edith ville sova över, så vi åkte hem och tänkte sätta oss framför tvn men ändra oss så nu är vi ute och dricker drinkar. Stora örebro gjorde vi ett stopp på men det är alldeles för hippt för oss :-/ Så nu sitter vi på Clarion med varsin ost och skinksmörgås och ett glas vin. Lagom för oss :-)

Fast det blir nog en snabb titt på Harrys sen. Lite dans måste det ju bli :-)

Mannen med sin baguette ;-)


Aj min rumpa

Nu är det ju så att jag håller på och läser fifthy shades of grey och i den boken har Ana som det handlar om en hel del ont i sin bakdel men vi har inte ont av samma anledning. För mitt ont är inte orsakat av min man utan jag ramlade ner för vår trappa utomhus förut och slog i rumpan. Så nu har jag ett blått streck över skinkorna som ser ut som ett piskrapp men så skoj? har vi inte haft.

Förövrigt måste jag nog risa den otroliga succén som femtio nyanser av honom har orsakat. Jag kan inte riktigt med hennes inre dialog. Den förstör hela boken enligt mig. Hon ska konstant tala med sin inre gudinna (som är en påhejande sexgalning och tycker extremt mkt om sig själv) och sitt undermedvetna (som tycker hon är värdelös och borde tänka på konsekvenserna). Jag kan inte relatera till hennes inre dialog vilket gör att hon i mina ögon framstår som en aning schizo. jag menar klart man kan tala med sig själv och peppa en men jag har inte flera personer inom mig. Men det kanske andra har? Någon som har en inre gudinna??

Ne här ska göras pannkakssmet. Ludde har varit och köpt pepparkaksformar för att göra roliga pannkakor.

Om ngn är sugen på fika så har jag en cheesecake i ugnen. Så det är bara att komma över!

Bild på cheesecaken känns mer passande än min rumpa.


Ny säng

Igår när jag hämtade barnen på dagis så hade Luddes regnbyxor gått sönder. Så typiskt när jag varit iväg både till Ullared och på en bytardag där jag skulle kunna kommit över byxorna till ett bra pris men nej gå lagom sönder tills efter jag varit där. Men men så är det. Vi fick åka och handla nya helt enkelt. Regnbyxor är ett måste. Men vi handla inte bara regnbyxor utan även en ny säng till Ludde. Han fyller år om dryga veckan och vi bestämde att han skulle få en säng i födelsedagsklapp för ett tag sen. Så jag hade tittat ut en på mio men efter regn kommer ju solsken så jag hittade en sån säng på blocket för halva priset i sörby. Perfekt! Så mannen hämtade den och sedan byggde vi ihop den. Ludde är fantastiskt nöjd med den.

En snow loftsäng från mio.


Skatteverket momsinformation

Nu sitter jag i skatteskrapan och försöker bli påläst angående moms på handel med varor och tjänster från utlandet. Det är faktiskt lite kul.

Men det påminner mej om när jag jobbade här och knappade in deklarationer tills fingrarna blödde. Det är över fyra år och halvt år sen nu. Helt galet.

Nu ska vi tydligen börja igen. Efter den obligatoriska kafferasten :-)


Greyhound

Ludde har upptäckt en ny favoritfilm. Swedish house mafias video till greyhound. Människor som blir robothundar som tävlar emot varandra bättre än så blir det inte. Sen att det är en absolut vodka reklam är ju en annan femma :-/

Ludde tittar medan Edith dansar till musiken. Pappafritt innebär fest ;-)
Mannen åker med promotionbåten
så vi är ensamma hemma.


Dåligt på sörbybytardag

Jag kan faktiskt inte förstå att de tar in så sjuk mkt grejer på sån liten yta i sörbykyrka. De borde verkligen skaffa större lokaler eller ta in färre säljare. Jag var där vid ca 11.30 och då hade de säkert redan sålt väldigt mkt eftersom de öppnade vid tio. Men det var fortfarande så mkt grejer att man inte kunde se vad som fanns pga de enorma högarna av kläder. Men visst såldes det sjukt mkt och jag fick in en liten slant. men det som var det Dåligaste av allt var att vi som sålde grejer fick en halv timma på att samla ihop våra saker det vi inte hann hitta vilket måste varit iaf för mej över hälften av det som fanns kvar gick till välgörenhet. Och ja det är bra att det gör det men från min sida hade jag gärna fått leta på mina saker och sedan lämnat sådant som jag inte ville spara till välgörenhet. För nu lämnade jag kläder till försäljning som jag kunde tänka mej att sälja men inte skänka. Men tji fick jag, de gick till välgörenhet för att jag inte hann hitta det. De sa att alla var tvungna att gå för att de inte ville stanna kvar längre dvs de som jobbade där idag och det förstår jag att det blir en lång dag för dem men come on. Hur ska ngn kunna hitta ngt i de enorma högarna bland 100 säljare letandes efter sina saker på 30 min. Kunde inte vi säljare fått letat medan de som jobbat hade sitt möte efteråt för det var ju de dem gjorde efter att vi blivit utschasade.
Dåligt sörby! Där ska inte jag lämna in kläder ngn mer gång iaf!

Men men man lär sig så länge man lever!

Ikväll blev det färsk hjälmargös från fiskargubben som vi handlade nere vid slussen 50m från där vi bor. Det är lyx. Och framför allt Gott!



Korv och ägg avslutas med kaffe i loungen

Idag tog vi en morgonpromenad med barnen upp på stan till first hotell för frukost. En stor frukost. Barnen är lyckliga över äggen och korven. Sen finns det våffla till efter frukosten. Snacka om lycka för barnen och för mej :-)

Eftersom barnen efter en halvtimma får spring i benen så sitter jag och mannen i loungen och dricker kaffe medan barnen tittar på barnprogram och leker krokodiler. En bra start på lördagen.

Edith posar som sur fast hon är glad.


Oh my

Nu sitter jag med ömma fötter och tom plånbok i bilen på väg hem från en shoppingdag i Ullared med mor. Jädra i mig vad vi har handlat. Julklappar i massor. I Så här god tid har jag nog aldrig var med klapparna. Men det känns bra. Men kvittot ska min man inte få se men det är ju bara bra saker jag handlar ;-)


Dagens kap

Ska se om den är så bra som alla påstår isf kanske jag ska rekommendera den för min man ;-)


Wihoo jag vann!!!

Fast det var inte hästarna som inbringade mej massa pengar genom vinst eller jo lite jag tippade rätt några gånger så jag gick bara minus ca 70 kr men eftersom mor betalade min del i den värdelösa raden på v65 så gick jag bara minus 20 kr :-) tack mor! Men det som gjorde min vinst var att jag gissade rätt på en häst i ett lopp vilket gjorde att jag fick en mascara, jippiiie. Miljonerna som jag såg fram emot lyste med sin frånvaro men mascaran fick rädda kvällen.

Puss på medaljen för jag menar den borde kunna räknas som en medalj för hästen som jag trodde skulle vinna vann ju = medalj till mej :-)


Tjejkväll på Örebro travet = dumförklarande skämt om män

Nu sitter jag på Örebro travet och blir miljonär som min far skulle uttrycka det. Det är tjejkväll så jag är här med min mor och äter god mat och lyssnar på massa skämt om killar. Jag är ju inget fan av förnedrande/dumförklarande skämt av män då jag har en helt underbar man och vill helst inte dra alla män över en kant/kam (endel tycker det ena rätt andra det andra så lika bra att skriva båda :-) ) men några skämt är faktiskt lite kul kan jag lite motvilligt erkänna. Speciellt när de skojar om att killar inte kan se saker som står mitt framför näsan på dem och lätt tappar bort saker känner igen min fina man där (borde inte skratta då det är lite kasta sten i glashus men jag gör't ändå )

Här ser ni miljonbongar :-)


Vardagslyx

Igår blev vi bjudna på middag. Hemma i vårt hus. Hanna, Johannes och Alfred kom över och gjorde en god pasta med kyckling och soltorkade tomater och spenat. Alfred hjälpte inte till så mkt han satt mest och såg söt ut. Efter maten fick vi en kladdkaka med grädde. Mums. Min far kom för middag och Anna kom för att titta på kläder men stannade för middag hon med vilket var väldigt trevligt. Tänk va bra att hon är tillbaka i stan igen.

Idag ska jag med universitetet till grythyttan på exkursion. Ska bli kul att äntligen komma tillbaka till Uni.

Tog inga bilder igår på middagen så det får bli en på Hanna och Wilma när viktig en promenad ut i oset.



Handla billiga kläder

Nu har jag snart packat klart alla barnkläder som ska till försäljning. Jag tycker det är svårt att prissätta saker som barnen haft. En del saker finns det minnen med andra skäms jag nästan över att vi inte använt. Hur prissätter man grejerna? Fast priset är inte värst utan det känns så hemskt när jag ser hur mkt barnkläder barnen har haft. För jag säljer ju verkligen inte allt. Man vet aldrig när de kan vara bra att ha igen ;-) men trots att det inte är allt är det alldeles för mkt grejer. Tänk hur många barn kläderna skulle kunna klä.
Det känns lite småsint att sälja dem och inte skänka dem, men endel av försäljningsvinsten går till behövande vilket är bra. Men eftersom det är barnens kläder så om det blir lite pengar över från försäljningen så tänkte jag att vi skulle hitta på något kul med barnen typ gå på bio och äta ute. Men som sagt det får vi se det kanske räcker till en korv med bröd på macken bara :-)

Om ngn vill komma och handla innan bytardagen så är det bara att höra av sig. Kläderna ligger i pris från 5 kr -50 kr.

Här är min lilla tjej klädd med kläder som hon valt. Hon är en riktig tjej tjej. Klänningar, kjolar och rosa rosa rosa. Annars blir hon arg. Dagen till ära fick det bli två flätor. Hon övade på grimaser framför spegeln. Resultatet blev en näsplattning mot spegeln. Helt okej enligt henne och Ludde för de gapskrattade åt henne.


Tråktisdag

Min man har alltid använt uttrycket tråktisdag med hans större barn. Jag förstod det inte riktigt i början när vi träffats, kanske eftersom jag där och då såg varje dag som lördag ungefär men ändå. Idag förstår jag dock konceptet väldigt bra. Tisdag är på ngt sätt så långt från helgen men ändå inte måndag när allt är nytt och roligt för barnen. Därför så måste vi alltid hitta på ngt extra skoj på tisdagar. Vi hade lite planer på att åka och bada men mannen ville träna och jag har ännu bara kommit igenom halva högen med barnkläder som ska strykas så för att hinna med så skippade vi badandet men Usch och fy för att stryka. För att gör ngt annat kul så åkte vi till Max efter dagis och handlade hamburgare. Jag kör på slasktrattsvarianten. Inget åt mej själv utan jag äter upp det barnen lämnar. Ibland en hel del ibland ingenting men jag köpte inget till mej mest för att jag tänkte äta soppa sen med min man.
Fast hamburgarn är inte det viktigaste utan det som är mest mys för barnen är att vi sitter framför tvn och äter samtidigt som vi tittar på monsters inc. Det är lyx för barnen.




Bytardagen i sörby på lördag

På lördag ska jag göra mig av med lite barnkläder. Det är bytadagen i sörbykyrka. Helt enligt min smak. Jag lämnar in kläderna imorn eller på fredag. Sedan säljer de kläderna på lördag. Jag behöver helt enkelt inte göra mer än märka upp alla kläder och lämna in dem. Skönt.
Så idag har jag varit i Hallsberg på fm och hämtat lite av Ludde och Ediths gamla kläder. Nu på eftermiddagen ska jag märka upp allt så jag kan lämna in dem imorgon.

Nu väntar jag dock sällskap av min mor som jag ska bjuda på pumpasoppa. Hon borde vara här snart för jag är hungrig.



4-års koll för båda två

Idag när vi var hos vår bästa BVC sköterska Anita så fick Ludde och Edith göra alla möjliga tester. Det var syn- och hörseltest. Prattest, de fick berätta vad de såg på bilder, detaljerat. De ritade gubbar och räknade. Hoppade, balanserade och spelade fotboll samt vägde och mätte sig.
Vi räknade ut att Ludde borde bli runt 2 m lång (vilket känns mkt bättre än det förra beskedet på 210 cm) Edith tror de ska bli ca 178 cm. Hela fyra centimeter kortare än mej :-) . Detta om de följer sina tillväxtkurvor.

Hos Anita gjorde Edith alla saker som Ludde gjorde vilket betyder att hon redan gjort sin 4-års koll. Min lilla Lill gamla plutta. Vi ska dit om ett och ett halvt år igen men då är det fem och ett halvt års koll för Ludde och Ediths fyra års koll får se om hon gör Luddes saker då med. Perfekt att ha barn med ett och halvt års mellanrum va gäller BVC besök. Vi behöver bara gå dit vartannat år ungefär. Skönt.

När vi kom hem från BVC så tittade vi på monsters inc och åt pannkakor. Om ludde får bestämma så blir det pannkakor.

Mannen och jag ska titta på vem tror du att du är nu via svt play. Vi missade att det började.

Vi var på Hallsbergs marken i fredags och åkte karusell. Eller vi och vi. Ludde och Edith åkte inte jag. Tror inte grisarna hade orkar komma runt den där banan med mej i lasten :-/


Äntligen måndag...

Eftersom minnet svek lite igår kväll så glömde vi (jag) uthyrningstelefonen på sex års kalaset. Detta resulterade i att jag fick lämna min två små på dagis och sedan cykla till sjukhuset och hämta den. Frun i huset tog med den så jag kunde hämta den där och inte i adolfsberg. Avsevärd skillnad att cykla 7 km enkelväg emot 500 m tur och retur. :-) dock gav den lilla cykelturen mej massa energi vilket gjort att jag städat alla uthyrningsrum redan. Nu ska jag strax iväg till dagis för utvecklingssamtal för Edith. Ska hinna städa lite här inne bara. Så tråkigt att ha frukostspill kvar på bordet. Sen i eftermiddag ska Ludde på 4-års koll och Edith på 2 och ett halvt års koll hos doktorn. Fast det är inte förrän vid tre så där emellan hinner jag plugga lite. Ligger lite efter eftersom jag varit hemma i tre veckor :-/ fast bara lite efter.

Hoppas ni får en toppen vecka!

Vi gick äntligen glada till dagis.



Man mår som man förtjänar

Idag mår man kanske som man förtjänar. Men det var så värt det. Vi hade en toppen kväll igår. Väldigt god mat och goda drinkar. Vi checkade in på hotellet, vilket var en båt, där vi la oss på sängen och slappade i några minuter. Sen öppnade vi en champagne och delade på. Därefter kom sällskapet till båten. De köpte en till champagne från baren som vi delade på. Vi hann precis slurpa i oss den till taxin kom. Det bar av till Grand. Vi gick till deras bar och drack en drink. En luxury mojito för mej. Vad nu skillnaden var på den och en vanlig mojito vet jag inte. Men god var den.

Maten är helt fantastisk om man gillar skaldjur. Vilket jag gör men jag är inte galen i det som många verkar vara. Jag fick i mig två humrar till skillnad från nio som några andra fick i sig i sällskapet. :-)

Efter att vi stoppat och ätit i några timmar så gick vi till lydmars och tog varsin drink. Jag är ju så trött på kvällarna så för mej började ögonlocken hänga. Men det var bara att rycka upp sig för vi skulle vidare till himmelen och lite därtill. Vi snackade lite skit där och drack en väldigt god drink som jag inte har en aning om vad det var. Jag är uppenbarligen inte ute i svängen så mkt ;-) kände mej lite lost. Vid halv två tog vi en taxi hem efter en fantastisk kväll. Som som sagt känns idag ;-)

Nu är vi på väg på 6 års kalas. Stackars våra huvuden :-/

Mannen och jag på väg till Sthlm. Fick användning av min Michael Kors klänning igår som jag köpte i Washington för ett år sen.


Skaldjursbuffé here i come

Nu har vi blivit gudföräldrar (jag vet att det heter fadder idag men jag tycker det låter så opersonligt) till lilla Alfred. Han sken som en sol, som vanligt, genom hela dopcermonin. Även när prästen hällde vatten på honom så tittade han sött på henne. Undra om han alltid kommer vara en liten sol?

Vi kunde tyvärr inte stanna så länge på dopfikat för vi är uppbokade på grands Skaldjursbuffé ikväll i Stockholm. Så vi fick skynda i oss väldigt god smörgåstårta och lite kakor och vanlig tårta. Gick lite fort men det var mumsigt. Till dagens huvudperson hade jag köpt en liten hjärtask i tenn med texten love the giver från svenskt tenn. Jag såg att Alfreds mor och far gillade den när jag gav en till min lilla andra gudson Oscar. Så det fick bli en likadan :-) rättvisa till gudsönerna ( mitt ofavorit ord)

Nu sitter vi i bilen på väg till Stockholm. Förra året var väldigt trevligt bortsett från den helt galna baksmällan som både jag och min man hade. Vi hade druckit alldeles för mkt ouzo. Vill ni veta vad som hände så är det bara att gå tillbaka till oktober 2011 så hittar ni det inlägget.

Vår fina gudson med sin fina pappa


Chokladbollar till Alfreds dop

Här bakas det chokladbollar tillsammans med Ludde. Det ska bli blå små fina bollar till Alfred!

Ludde gillar smeten, kommer ihåg den lyckan ;-)


Som gubben i låda...

...dyker jag upp igen.
 
nu har veckorna sprungit iväg igen men denna gång har jag faktiskt valt att inte blogga inte för att jag inte velat det har jag emellan åt gjort men jag har inte mått så bra tillochmed så jag varit/är sjukskriven och inte gjort nästan något alls mer än tagit det lugnt. Det är ingen fara med mej, nu mår jag bra, men jag har varit tvungen att ta blodförtunnande för risk för blodpropp och fick order om att inte anstränga mej varken psykiskt eller fysiskt. Så då tänkte jag att jag inte skulle blogga heller det gäller att lyssna på doktorn och jag kan inte tänka mej att det är så där överdrivet kul att läsa ngns blogg som inte gör ngt heller =/ 
 
Innan jag blev sjukskriven hade jag dock lite saker som skulle göras under de här veckorna som jag var tvungen att ställa in. jag har inte varit på universitetet de senaste tre veckorna. Jag skulle även ha hållit i en föreläsning om hur det är att vara mamma och egen företagare. det såg jag verkligen fram emot men eftersom jag inte skulle bli utsatt för ngn psykisk ansträngning så kändes en föreläsning lite väl påfrestande. men jag hoppas att det kommer fler tillfällen för mej att föreläsa. det såg ju lite så där egotrippat skoj ut att vara headline för en föreläsning. kom och lyssna på Anna Lunander, jag menar hur egocentriskt är inte det??? 
 
Jag har under dessa veckor bokat två resor. en till min underbara gudson/ systerson jag hans mor och far ska även bli trevligt att träffa men mest vill jag till lilla oscar =) denna resa ska göras med mina två små knottar (som inte är så små längre) samt min mor och far. Vi åker i slutet av november. Jag har även bokat en resa tillsammans med min man. Vi åker till LA i början av januari. Jag bokade flyg från örebro. Det är ju så skönt att slippa åka till arlanda. Värt varenda krona extra. I LA ska vi hälsa på Ellinor www.frokensvenskiusa.blogg.se och Magnus som bor där. Jag och mannen planerar att åka upp till san fransisco och vara där ngn dag och sedan bila high way one ner till LA förhoppningsvis går E och M med på det =) när vi är i LA så är även golden globe galan som vi ska gå på. det kommer ju verkligen bli once in a life time grej. 
 
nu ska mannen och jag se på en film som jag ska försöka starta från min nya dator en macbook till tvn via apple tv. får se om det går. Jag fick instruktioner av Johannes idag men jag vet inte om jag klarar det. men förhoppningsvis. anledningen till den nya datorn var för att jag igår råkade stå på sladden till datorn samtidigt som jag skulle lyfta den. det resulterade i att datorn åkte i golvet och skärmen fucka ur. Där och då var jag glad att det var jag och inte ngn av barnen som tappade den för då kunde jag ju inte bli så arg =/
 
hoppas ni får en trevlig helg alla.
 
Imorn ska jag bli stolt gudmor till en annan lite favoritkille som jag har. Lilla Alfred. mer om det imorn. 
 
 
 
 

RSS 2.0