4-års koll för båda två

Idag när vi var hos vår bästa BVC sköterska Anita så fick Ludde och Edith göra alla möjliga tester. Det var syn- och hörseltest. Prattest, de fick berätta vad de såg på bilder, detaljerat. De ritade gubbar och räknade. Hoppade, balanserade och spelade fotboll samt vägde och mätte sig.
Vi räknade ut att Ludde borde bli runt 2 m lång (vilket känns mkt bättre än det förra beskedet på 210 cm) Edith tror de ska bli ca 178 cm. Hela fyra centimeter kortare än mej :-) . Detta om de följer sina tillväxtkurvor.

Hos Anita gjorde Edith alla saker som Ludde gjorde vilket betyder att hon redan gjort sin 4-års koll. Min lilla Lill gamla plutta. Vi ska dit om ett och ett halvt år igen men då är det fem och ett halvt års koll för Ludde och Ediths fyra års koll får se om hon gör Luddes saker då med. Perfekt att ha barn med ett och halvt års mellanrum va gäller BVC besök. Vi behöver bara gå dit vartannat år ungefär. Skönt.

När vi kom hem från BVC så tittade vi på monsters inc och åt pannkakor. Om ludde får bestämma så blir det pannkakor.

Mannen och jag ska titta på vem tror du att du är nu via svt play. Vi missade att det började.

Vi var på Hallsbergs marken i fredags och åkte karusell. Eller vi och vi. Ludde och Edith åkte inte jag. Tror inte grisarna hade orkar komma runt den där banan med mej i lasten :-/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0