Brev till mina barn


Hej mina älskade


Jag hoppas ni har det bra hemma i örebro. Jag har hört från pappa att ni mår bra. Att han låter er äta i en koja under matbordet som ni byggt tillsammans. Jag vill gärna få vara med i den kojan när jag kommit hem och oxå få äta kötbullar där ínne. kanske att vi kan mysa med lite godis ngn dag och ta fram en fick lampa och läsa en saga. 

Jag hörde även att du Ludde har byggt en jäääätte lång tågbana som går ända från ditt rum in i köket. om pappa inte blir alldeles för trött på den och tycker att den är ivägen där hemma, skulle jag vilja få testa den tågbanan med dej när jag kommit hem.

jag är ledsen att jag inte var hemma när du slog dej i huvudet med barnmorskan, den är lite lurig när den fastnar i golvet och släpper rätt var det är. Jag önskar att jag var där och kunde trösta dej när du grät och ropade på mamma. Jag tror dock att pappa kunde trösta dig lika bra om inte bättre.

Men jag skulle vilja att ni inte vaknar så tidigt. för att ni ska ha det mysigt och kul hemma så är det inget roligt om ni vaknar kl 5.30. tänk på att det är bra med mycket sömn och pappa går inte och lägger sig lika tidigt som ni. så försök att sova en timma till iaf.

i går var jag på museum och tittade på amerikansk historia, det fanns massor av fina tåg, båtar, bilar och bilder på presidenter, first lady klänningar och en karusell. jag önskar att ni kunde ha varit med mig och tittat på alla saker.

Jag kunde nästan känna hur ni höll mig i handen och tjöt till av glädje när båten tutade och tåget tuffade. Hur ni snurrat runt när ni såg alla klänningar som glittrade. Hur ni skulle velat åka hissen upp och ned om och om igen. Hur vi hade smygit in i det mörka rummet med lysen i golvet för att sen komma upp till den första amerikanska flaggan. Hur ni hade velat klättra upp på räcket fast man inte fick. Hur jag hade fått sagt åt er att inte göra så och ni hade gett mej erat finurliga leenden och sprungit vidare. hur er pappa tittat lite surt på mej för att jag inte kunnat sagt åt er ordentligt när ni busat, men hur skulle jag kunna ha gjort det när ni allt som oftast är så söta.

jag gick vidare från det museumet i regnet till naturhistoriska museumet som låg bredvid (byggnaderna är enorma). oj vad ni hade älskat det. det fanns alla sorters däggdjur, rymden, diamanter, människans utveckling m.m. Vi kunde ha sett lejon och tigrar som såg ut som de skulle attackera. Du skulle kunna ha stått bakom mej ludde om du blivit rädd. Och Edith du skulle kunna ha fått sett alla små och stora apor av alla de slag. vi skulle kunna ha stått framför aporna och härmat dem precis så som vi gör hemma med iphoneappen. Jag såg sen hope diamanten. den var inte i närheten så fin som min diamant på fingret är för den är en symbol för hur mycket er mor och far älskar varandra.

Jag har även handlat massa kläder till er. det är precis som Heidi skriver, det är mycket större utbud här. finns mycket roligare saker här. och jag önskar att jag fick ta med mej åtminstone 50 kg på planet hem. för just nu ligger jag nog på gränsen vad man får ta med. Men er moster köpte idag en barnvagn till er blivande kusin. vagnarna är ju lite billigare här än hemma i sverige eller i belgien där hon bor. i värsta fall får väl jag köpa till en extra väska om jag inte får med mig alla grejer hem för nu måste ju moster oxå göra det så hon får med vagnen.

Imorgon så är det thanksgiving här. Vi ska hem till några vänner till Hanna och Johannes och äta thanksgivingmiddag. Jag vet att jag har mycket att vara tacksam för här i livet. men det jag är mest tacksam för är att jag har er. Ni är det finaste som finns. att vi mår bra och är lyckliga tillsammans är allt som betyder ngt.

Älskar er och saknar er jätte mycket. 
 


Kommentarer
Postat av: Kicki

Så fint du skriver, Anna!

Jag vill bara direkt dementera att det inte är jag (barnmorskan?!) som slagit Ludde i huvudet...

Och jag vill gärna se där typen!!

En sak till- skynda dig hem nu, jag vill gå på bio!!!!

:-)

2011-11-24 @ 08:39:26
Postat av: Anna

haha ne jag menar avloppsrensaren (barnmorskan ;-) )

jajemen klart det ska bli bio när jag kommit hem.

2011-11-24 @ 15:34:58
Postat av: Anonym

Jag är säker på att de saknar sin mamma Anna lika mycket som hon saknar dem! Hörde dock på ryktesvägar (M & S) att barnen har skoj och att pappa Göran aktiverar dem för fullt! /Emma Å

2011-11-24 @ 23:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0