Jag har blivit vuxen nästan iaf!

Tänk att jag under 13 års tid testat att bli vuxen många gånger. Jag har stått där framför spegeln och hoppats att denna gång ska jag klara det. Jag har kämpat och kämpat. Handlat nytt märke. Testat andra färger. Andra konsistenser. Men det har alltid slutat med att det hamnat längst ner i sminkväskan. För att tillslut hamna i soporna oanvänt. Det kladdar. jag har känt mig som en clown. Och det hamnar på tänderna.
Men nu sörrni har jag blivit vuxen, iaf nästan :-) Jag gillar läppstift. Det blir ju så snyggt. Jag trodde att jag kanske bara hade fått en knäpp som gillade det men nu har det gått en månad och jag använder det fortfarande. Läppstiftet som jag använder köpte jag för ett år sen. Jag var ute i god tid för att planera bröllopet och tänkte att då måste jag klara läppstift. Så jag planerade att om jag köpte det ett halvår i förväg skulle jag hinna vänja mej. Jag fick med mej Ellinor och handla smink. Hon tittade lite på mig när jag ville handla läppstift men sa inget. Jag vet att hon visste att jag inte skulle använda det. Och nej jag hade inte det på bröllopet. Men ändå jag försökte!!!
Nu har jag ju bara ett läppstift som är ganska nära min egen färg så så vågad är jag inte. Men när jag tar mig an det röda så kommer jag vara vuxen for real! Det kanske tar 13 år till lagom till 40 års festen ;-) vi får se!

Hmm... Ser ni det galna. JAG HAR LÄPPSTIFT!!!!


Kommentarer
Postat av: Elli

Det var vell på tiden! Läppstiftet är ju toksnyggt :)

2011-11-11 @ 19:29:28
URL: http://frokensvenskiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0