NA och kalas!

Idag blev ingen produktiv dag. Jag måste verkligen jobba bättre. Idag när vi skulle cykla till dagis så lossnade Luddes stödhjul på cykeln så det var bara och vända o ta bilen istället klockan hann då bli så mkt att jag åkte direkt från dagis upp till Karin. Vi tog en kopp kaffe sedan gick vi till brudspecialisten. Karin testade massa brudklänningar. Hon var lika snygg i alla! (allt klär en skönhet)
Vi fick skynda oss därifrån för allehanda ringde o ville göra intervju idag. O ja hade ju mina döda pelargoner i blomlådorna. Vi köpte med mat från bara vara o så köpte vi med ljung sen åkte vi hem till mej o städa upp på gården. Och sedan inomhus. Under tiden gjorde Karin sparrissoppa. Det hann lagom bli snyggt och den mesta maten i magen innan journalisten kom. Jag hade inte en tanke på att jag skulle bli fotad vilket resulterade i rufsig i håret, svart under ögonen och halv lortig på porträttbilderna, men så kan det gå! Han var hos oss för han ville veta om detaljplan ändringarna som kommun gjort för vårt och grannarnas hus. Så Jag berättade om våra planer för framtiden, vilket ni får läsa om i NA om några veckor kanske.
Efter att han varit här testade Karin mina klänningar. Vi drack kaffe åt tiramisu och macaroner.
Barnen hämtade vi vid fyra därefter åkte vi o hämtade elgitarren till krille och sedan har vi varit på kalas tills nu hemma hos stora barnens mamma. Det var väldigt trevligt. Ludde o Edith hade så kul!
Nu sover Barnen o jag ska laga hemma gjord pizza. Tacoköttfärs o fetaost, goooott.
förhoppninsvis kommer vi hyra ngn bra film o mysa.
Trevlig helg på er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0