Träna, vongole o brudklänningar

Igår gick dagen i ett.
Lämna barnen.
Handla mat på citygross.
Glömde tiden när jag handlade och upptäckte i köttdisken att kl var 10.20 (hade strosat runt i dryga timmen då ) och jag skulle möta Karin för att träna kl 10.45. Pumpen började inte förrän 11 som tur var. Jag fick skynda mej hem plocka in alla kylvaror. Snabbt på med träningskläder sen till Njoy. Passet gick riktigt bra. Börjar nog bli lite starkare. Karin och jag gick o käka lunch på Bagdad efteråt. Hem o städade uthyrningen. Åka o handla vin + lite som jag inte hann på fm. Tänkte göra spaghetti vongole till min man på kvällen. I affärn ringde NA o ville göra reportage om oss i stadsliv. Får se när det blir. Hämtade barnen. Vi gjorde tiramisu tillsammans. Sen myste vi i soffan framför nalle puh.
Gjorde blodpudding till dem för mannen skulle inte komma hem förrän kl 19 o hjärtmusslor tror ja inte, lite fördomsfullt, att de gillar. Ludde var bara rädd för dem när de låg i en skål. Min mor kom förbi efter jobbet. Vi fick även besök av Madde o Selma vilket var väldigt kul. Selma o Ludde hjälpte mej att göra musslorna. De var så duktiga kockar. Min mor la både Ludde o Edith.
Mamma stannade på mat. Karin o Polly kom även över. Vi åt och drack tills vi var proppmätta.
Det var en bra dag igår inte så produktiv med jobb men det blir idag men först ska ja o Karin till brudspecialisten o prova brudklänningar. Inte jag (jag har mina fem hängandes i garderoben!) utan Karin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0