toppen kväll virrig dag!

igår var jag och Göran ut och käkade på Kungsgatan 1. det var helt underbart trevligt. Mina föräldrar hämtade upp Ludde och Edith på dagis så vi blev barnfria redan vid 9 på morgonen, kan inte  komma på senast det hände (jo men det gjorde ja det var ju när vi var i italien) Vi hade massa ärenden som vi skulle uträtta och möten där vi skulle träffa arkitekt och sen en värmekille.
Måste säga att jag och göran kan verkligen få massa gjort tillsammans men ibland kan det blir så att vi inte gör det vi ska utan massa andra grejer som att lämna tillbaka bilen och ta en långpromenad hem blev istället städa iordning på barnens leksaker och ställa ut dem i garaget. Arkieteken skulle komma kl 9 vi lämna barnen på dagis halv nio och glömde att vi skulle hem så vi stannade en stund och lekte på dagis. (inget möte) Värmekille kom när vi soretrade leksaker så han hann vi träffa även om vi hade glömt bort honom och kom på arkiteketen när det plingade på dörren.
vi skulle lämna tillbaka hyrbilen blev att vi kom på när vi parkerade att europacar kanske inte vill ha våra gamla mjölkpaket och tidningar i baksätet = glömt och slänga återvinningen. och ute i vivalla fanns ingen återvinning så det var bara åka till Lundby. när vi slängt soporna stod vi där med sopkärlen, lite kläder som hamnat fel, en sko och några pennor som var lite väl mycket att släpa hem gåendes så vi fick ta alla grejer och åka hem och lämna dem.
vi gjorde dock ett stopp på resturang Diana (pizzeria på norr) på vägen hem och åt falafel och kebabrulle för vi var båda super hungriga. Efter maten kändes en långpromenad inge rolig så vi tog varsin bil ut till europacar för att lämna tillbaka bilen. så vi slapp gå hem =) = ingen långpromenad.
hämta paket på DHL blev inte riktigt som vi tänkt heller (se föregående inlägg)
Hemma sen så njöt vi av att vara ensamma. drack champagne, gjorde oss iordning och lyssnade på bra musik.
Ute sen så var det som jag skrev i inledningen helt underbart maten var otroligt god. väldigt bra kock de har på K1. ;-) och trevlig. skulle ha lunchat med kocken igår men det kanske var bra att lunchen blev inställd med tanke på att jag glömde bort allt annat igår. får bli nästa vecka!
att middagen var gratis var inte heller fel det heller, det är bra att ha B&B för det mesta!

Jag hann dock med att beställa ett rum till kliniken igår från moelven det kommer säkert bli toppen fint. det installeras på fredag! wihoo vi börjar verkligen komma iordning nu. Lilla invigningen av kliniken blir den 29 då rosta dagarna är. sen ska vi ha en ordentlig invigning då ni mina vänner kommer bli inbjudna.

för övrigt var jag helt rödsprängd i ögonen igår. såg ut som om jag hade druckit massa sprit eller som om jag hade storgrinat. Jag har börjat med en behandling av ögonfransarna som gör att de växer och blir längre. tänkte sälja den på kliniken om det fungerar så bra som det verkar även på mej (carina har redan testat och hennes ögonfransar är väldigt långa nu) Jag gjorde dock den dumma och hade på det på morgonen igår och sen kliade jag mej i ögat. inte speciellt smart!

Nu ska vi slänga i oss frukost sen ska vi iväg till min mormor och hjälpa till att bära en frys + att vi ska ut i skogen och plocka lingon. de små är redan där med mina föräldrar. det kommer bli en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0