Lady gaga

Nu är vi på väg i bilen upp till Sthlm. Vi ska på lady gaga ikväll. Det ska bli riktigt kul och se hennes show. Jag hoppas att det är en riktig show! Förband skulle tydligen the darkness vara. Jag såg dem i Australien för ungefär åtta år sedan. Då var de väldigt i ropet med deras hit i belive in a thing called love. Jag har trodde inte de fanns längre men de gör de uppenbarligen. Ska bli intressant att se dem.

Som vanligt fick jag stressa järnet för att hinna med allt innan vi skulle åka. På morgonen sydde jag en skallra samtidigt som jag färgade håret. Det gråa var tvungen att tas bort. Jag såg igår när jag gjorde en fläta i luggen att ena flättampen blev helt vit på grund av alla vita strån :-/ så det tog jag bort idag. Det blev bra med första färgen, ovanligt.
Därefter åkte jag till färg och form outleten som har öppet nu i två dagar. Skulle vara där tio men kom dit till tjugo över. Där hittade jag en fin matta, bricka och ett förkläde.
På färg och form mötte jag upp med Hanna, Alfred, Maria, Samuel och Oscar. Vi åkte tillsammans till Marieberg och tittade på klänningar för dopet imorn, men inte klänningar till Oscar utan till Maria. Men vi hittade inget så vi käkade lunch istället. Tiden sprang iväg så rätt var det var fick jag skynda mej för jag skulle handla frukost och städa ett rum i uthyrningen innan jag hämtade barnen på dagis som skulle bli hämtade av min far hemma hos oss sen för de ska sova hos mormor och morfar ikväll. Men som vanligt blev vi lite sena från dagis för Ludde skulle hämta teckningar och andra små konstverk han gjort. Sedan han bytt avdelning så tar det väldigt mkt längre tid att hämta dem. Luddes avdelning är på en annan våning än Ediths vilket gör att först ska vi klä på Edith i hennes kapprum sen upp för trapporna Hämta Luddes kläder, klä på honom och hämta alla hans grejer. Så det tog ungefär 10 min extra på dagis än vad jag beräknat att det skulle ta :-( händer mej ganska ofta iofs. De flesta som känner mej skulle nog kalla mej tidsoptimist.

Jag fick kasta in barnen i bilen vilket resulterade i att Edith gallskrek. Hon ville inte åka med utan hon ville vara med mej. Det var så jobbigt. Och stressad som jag var blev ju allt jobbigare. Men men nu är hon glad iaf. Hon tycker så mkt och sin mormor och morfar. Dessutom är Samuel och Maria där med Oscar och framför allt mormor Margit som Edith är väldigt förtjust i.

Nu ska jag äta smågodis som jag köpte med :-) gott!

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Hej från bilen!




Kommentarer
Postat av: Kicki

Det kommer vi garanterat att ha!! Hälsnigar från längst bak i bilen!!

2012-08-31 @ 18:04:34
Postat av: Anna

Visst kommer vi ha det, stå och trängas med massa små monster eller va lady gagas fans nu kallar sig.

2012-08-31 @ 18:15:37
Postat av: Ellinor

Har Kicki varit olydig eller varför har hon mosats in längst bak? :)

Hoppas så väl Gaga som dop blir toppen!

Kram

2012-08-31 @ 22:10:14
URL: http://frokensvenskiusa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0