Besöka far på intensiven i Bryssel

Idag har vi lika som igår tagit det lugnt hemma hos Maria och Samuel på fm. Maria jobbar, Samuel är ute på ärenden och Oscar är på dagis. Vi ska alldeles strax gå iväg till pappa på sjukhuset. Men eftersom vagnen är lite svår att få med på kollektivtrafikens bussar, spårvagn och Metro så blir det babybjörn för Margit och att använda benen för Ludde och Edith.

Igår gick jag hela vägen med vagnen medan barnen åkte spårvagn men det tänker jag inte göra idag för just nu känns det som om det är tillräckligt jobbigt med att de lagar hissen i Marias hus. Hon bor på femte våningen och det tar lite tid med tre små barn att ta sig upp. 

Hur pappa mår är fortfarande svårt att veta. Han sover mest men de stunder då vi kan väcka honom och prata med honom så verkar han ha koll på läget, så vi håller tummarna att han har en ängelsvakt denna gång med.

Idag ska jag nog inte gå med barnen till väntrummet på intensiven (de får inte träffa sin morfar när han ligger där) för igår hade någon precis gått bort så det var en stor släkt där som grät och grät och det blev lite mkt för barnen. Lite mkt för mej med :-/ 


Två glada barn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0