Full fart med familjen

Igår var det full fart hela dagen. En dag som tillbringades med familj och ännu mer familj. 
För kvällen avslutades med en födelsedagsfest för mannens mor som fyller 70 år i morgon. Men eftersom det är trevligare att fira en lördagskväll än måndagskväll, om inte trevligare, så är det iaf lättare eftersom alla inte är föräldraledig eller pensionär. Sen blir ju äldsta bonusen 18 år på måndag och det måste ju firas :-)
Vi firade igår hemma hos mannens bror och eftersom vi gärna ville stanna längre än till kl 19 så fick Edith sova middag hemma innan vi åkte dit . Annars så vill hon alltid åka hem vid 19. Hon är väldigt noga med sina sovtider, eller hon har ju inte koll på klockan utan hon är väldigt i kontakt med sina sovkänslor. När hon blir trött då är det sovdax. Ludde däremot kan hålla igång tills han stupar. Därav åkte vi inte hem förrän vid kl 22. Jag vet det låter helt galet att åka hem så tidigt men med småbarn är det sent. 
Jag och Göran fastnade framför tvn och tittade på SNL som inte var slut förrän vid strax efter tolv. Dumt att lägga sig så sent med tre som vill gå upp vid kl 6-7 men men då tog vi en fm i sängen tillsammans alla fem. Det är kvalitetstid med barnen :) bara mysa och spelade angry birds :) (vet inte om det är så mysigt men skoj är det). 

Om en stund kommer Sara och Marcus över. Ska käka senlunch och umgås.

Edith äter rosa pannkakor till frukost med vingar på ryggen :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0