Bryssel dag 1

Tänk va skönt det kan vara att inte ha några måsten förutom barnen. Ingen telefon att svara i, inga rum som ska städas, inga gäster som ska checkas in eller ut. Dock så känns det ju mindre bra att mannen måste gör det istället. Han som ändå har fullt upp hela dagarna. Jaja vi ska väl slita ut en generation i taget ;-)

Idag har vi iaf tillbringat dagen med att strosa runt, vi har stannat o lekt i några parker, tittat i butiker, ätit lunch ute o köpt med fika till en park. Helt enkelt njutit av en solig dag i Bryssel.


Första stoppet blev i en hemlig park som låg på en innergård. "Karusellen" i parken var populär hos både Edith o oss vuxna :) 



Planen var att Maggie o Elsa skulle sova men Margit tänkte inte sova utan hon fick låna Ediths överdragsbyxor så hon kunde krypa på gräset.


Det var lite läskigt med dagg i gräset så hon var skeptisk.


Eftersom hon sovit lite för lite så var hon tjurig från att vi lämnade parken tills hon somnade efter lunch. Men när hon satt bredvid Elsa gick det iaf någorlunda bra om jag körde vagnen. Annars skrek hon. 


Pappa skyndade sig att sätta sig framför syrran. Allt för att få bli med på bild. Här hade vi precis druckit upp kaffen i tennbosch parken. Edith lekte o Maggie sov.


Maggievaknade när vi var i parken så hon hann både leka lite samt äta på den röda barken som ligger på backen vid lekytan.

Vi får se vad kvällen har att erbjuda. Förhoppningsvis sol o middag på terassen. 


Kommentarer
Postat av: Fia

Åh va mysigt ni ser ut att ha det! Hälsa så mycket!

2014-04-24 @ 13:57:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0